Maak een keuze:

DANK U WEL!

We hebben uw verzoek ontvangen. U zult zo snel mogelijk een antwoord van ons toegewijde team ontvangen.
Hebt u alstublieft geduld!

Bedankt en met vriendelijke groet.
visavietnam.be – Wij bieden snelle, goedkope en gemakkelijke diensten voor het aanvragen van uw visum voor Vietnam.

Om de status van uw visumaanvraag te checken, vult u onderstaand formulier in en klikt u op ‘Dien in’.

Hiermee attendeert u ons toegewijde team erop uw status te controleren. Zij zullen u zo snel mogelijk informeren over de uitslag.

Dien in

Wilt u langer in Vietnam verblijven?

Het kan voorkomen dat u uw verblijf in Vietnam wilt of moet verlengen. Om onnodige kosten te voorkomen neemt u een foto van uw huidige visum, uploadt u deze en klikt u op de ‘Ontvang Offerte’-knop. Ons team zal namens u aan de slag gaan en u zo snel mogelijk informeren over de procedure en de meest voordelige prijzen. Vervolgens kunt u uw paspoort langsbrengen op ons kantoor.

Upload de afbeelding
Ontvang Offerte

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Hebt u klachten? Laat die ons dan weten om u beter van dienst te zijn.
Stuurt u uw klacht of opmerkingen zo snel mogelijk naar onze directie, zodat we het kunnen oplossen. Wij kunnen u alleen helpen als wij weten wat het probleem is.

Wij danken u vriendelijk ons te helpen groeien.

Dien in

Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden. Wilt u uw geld terug? Vult u dan het formulier in met uw klacht en klik op ‘Dien in’.

Op deze manier kunnen wij uw klacht onderzoeken om te achterhalen wat de oorzaak van uw ontevredenheid is en om onze diensten te verbeteren. Ondertussen zullen wij de terugbetaling zo snel mogelijk in gang zetten.

Dien in

Er zijn verschillende redenen waarom klanten hun visumaanvraag soms annuleren. Als u uw aanvraag wilt annuleren, vult u dan het formulier in en klik op ‘Dien in’.

Dien in

In sommige gevallen kan bepaalde informatie met betrekking tot uw reis wijzigen nadat u uw visumaanvraag hebt gedaan. Vult u in dat geval dit formulier in en klik op ‘Dien in’.

Dien in

Als u uw visum kwijt bent of niet hebt ontvangen, stuurt u ons dan direct een e-mail of vul dit formulier in en klik op ‘Dien in’. Dan zullen wij uw visum terugvinden.

Dien in

Wij werken met een team van experts dat altijd klaar staat om uw vragen over het visum voor Vietnam te beantwoorden. Neem contact met ons op.

Dien in
Dien in
visavietnam.be
HANDIGE LINKS
Visa voor Vietnam zijn nu makkelijk aan te vragen.
HIER LEEST U WAAROM:
  • Wij verzorgen alles wat nodig is voor de aanvraag van een visum.
  • Als u uw aanvraag online doet, versturen wij u direct een e-mail.
  • You arrive in Vietnam, the visa is ready for pick up.
  • Wij hanteren een 100% gegarandeerd retourbeleid.
  • (bekijk ons retourbeleid)
Disclaimer: Dit is geen overheidspagina en wij zijn niet verbonden aan de ambassade. Ons bedrijf helpt en ondersteunt hen die een visum nodig hebben voor Vietnam.