januari 4, 2018
Belgium

Ik ben een Belgische paspoorthouder. Heb ik een visum voor Vietnam nodig?

Hallo,

Ik heb een Belgisch paspoort. Ik en mijn familie willen in januari twee weken naar Vietnam. Moeten wij een visum aanvragen?

Antwoord:

Naar aanleiding van uw vraag kunnen wij u vertellen dat Belgische paspoorthouders een visum nodig hebben voor hun bezoek aan Vietnam. U zult dus een visum aan moeten vragen.

Vietnam heeft onlangs het e-visum (30 dagen, eenmalige binnenkomst) geïntroduceerd voor burgers van 40 landen. Helaas komen Belgische paspoorthouders niet in aanmerking voor het aanvragen van een e-visum.

U kunt echter wel kiezen voor de volgende twee opties voor het krijgen van een visum voor Vietnam

Optie 1:

Vraag uw visum aan op de ambassade van Vietnam in Brussel, België. Bij deze optie dient de aanvrager zijn visumaanvraag op het adres van de ambassade in te dienen. U wordt geadviseerd contact op te nemen met de ambassade voor verdere informatie alvorens u een bezoek brengt. Het adres: Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussel, België | Website: www.vietnamembassy.be

Optie 2:

Vraag uw visum online aan zodat u uw visum kunt ophalen bij aankomst op het vliegveld van bestemming. Het kost u slechts enkele minuten om het online formulier in te vullen. Vervolgens ontvangt u binnen de twee dagen uw Visa Approval Letter via e-mail.

Nadat u uw Visa Approval Letter via e-mail hebt ontvangen, print u deze uit, zodat u deze kunt laten zien bij het inchecken/boarden en bij aankomst om zo uw visum te kunnen ontvangen. Let op: u betaalt ons alleen voor de servicekosten voor de Visa Approval Letter. Bij aankomst op het vliegveld van bestemming betaalt u voor de visumstempelkosten als u uw visum ophaalt.

Klik hier voor instructies over waar u uw visum bij aankomst kunt ophalen.

Klik hier voor het laatste nieuws over visumverplichting.

Klik hier om te lezen hoe u als Belgische paspoorthouder een visum voor Vietnam kunt aanvragen.

Klik hier voor de servicekosten voor het aanvragen van een visum via onze website.

Wij garanderen een scherpe prijs en een 100% niet-goed-geld-terug-garantie als u niet tevreden bent.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Belgische burgers hebben een visum nodig om Vietnam binnen te komen. Belgische paspoorthouders die een visum voor Vietnam willen aanvragen kunnen contact opnemen met de Vietnamese ambassade in Brussel, België: Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussels, België Tel: +32 (0)2.

Belgische burgers hebben een visum nodig om Vietnam binnen te komen. Hoe vraagt u een visum aan voor een bezoek aan Vietnam vanuit België? Momenteel zijn er drie opties om een visum te krijgen voor Vietnam vanuit België.

Bent u op zoek naar het adres van de Vietnamese ambassade in België? Hieronder vindt u het adres van de Vietnamese ambassade in Brussel, België Adres: Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussel, België Telefoon: 32 (0)2. 379 27 37 ; Fax: 32 (0)2.

Visa voor Vietnam zijn nu makkelijk aan te vragen.
HIER LEEST U WAAROM:
  • Wij verzorgen alles wat nodig is voor de aanvraag van een visum.
  • Als u uw aanvraag online doet, versturen wij u direct een e-mail.
  • You arrive in Vietnam, the visa is ready for pick up.
  • Wij hanteren een 100% gegarandeerd retourbeleid.
  • (bekijk ons retourbeleid)
Disclaimer: Dit is geen overheidspagina en wij zijn niet verbonden aan de ambassade. Ons bedrijf helpt en ondersteunt hen die een visum nodig hebben voor Vietnam.