januari 4, 2018
Belgium

Visum voor Vietnam voor Belgen

Belgische burgers hebben een visum nodig om Vietnam binnen te komen.

Hoe vraagt u een visum aan voor een bezoek aan Vietnam vanuit België?

Momenteel zijn er drie opties om een visum te krijgen voor Vietnam vanuit België. Belgische burgers of burgers uit andere landen in België kunnen onderstaande instructies volgen voor het aanvragen van een visum voor Vietnam.

Optie 1: Vraag een e-visum voor Vietnam aan

Het blijkt dat Belgische burgers NIET in aanmerking komen voor een e-visum voor Vietnam. U kunt daarom kiezen voor Optie 2 of 3 voor het aanvragen van een visum voor een bezoek aan Vietnam.

Burgers uit andere landen in België wordt verzocht de volgende link te controleren om te zien of zij wel of niet in aanmerking komen voor het aanvragen van een e-visum voor Vietnam: “Wie komt in aanmerking voor een e-visum voor Vietnam?”.

Optie 2. Vraag een visum aan op de ambassade of het consulaat van Vietnam in België.

Hieronder vindt u het adres van de Vietnamese ambassade in Brussel, België:

  • Adres: Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussel, België
  • Telefoon: 32 (0)2. 379 27 37
  • Fax: 32 (0)2. 374 93 76
  • E-mail : vnemb.brussels@skynet.be
  • Website : www.vietnamembassy.be

Optie 3: Vraag online een Visa On Arrival aan.

In tegenstelling tot een Visa On Arrival in andere landen dienen Belgische paspoorthouders voor Vietnam een Visa Approval Letter (visumgoedkeuringsbrief) van de Vietnamese Dienst Vreemdelingenzaken aan te vragen waarmee zijn hun visum bij aankomst op het internationale vliegveld van Vietnam kunnen ophalen. Er zijn veel reisorganisaties en online visumwebsites die de Visa Approval Letter kunnen regelen. Dit kan uiteraard ook via ons aangevraagd worden.

Let u erop dat de Visa On Arrival alleen van toepassing is voor bezoekers die Vietnam via een internationale luchthaven binnenkomen. De procedure voor het online aanvragen bij een reisorganisatie verloopt zeer snel en u hoeft geen bezoek te brengen aan de ambassade om uw aanvraag in te dienen.

YOU MIGHT BE INTERESTED

Belgische burgers hebben een visum nodig om Vietnam binnen te komen. Belgische paspoorthouders die een visum voor Vietnam willen aanvragen kunnen contact opnemen met de Vietnamese ambassade in Brussel, België: Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussels, België Tel: +32 (0)2.

Hallo, Ik heb een Belgisch paspoort. Ik en mijn familie willen in januari twee weken naar Vietnam.

Bent u op zoek naar het adres van de Vietnamese ambassade in België? Hieronder vindt u het adres van de Vietnamese ambassade in Brussel, België Adres: Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussel, België Telefoon: 32 (0)2. 379 27 37 ; Fax: 32 (0)2.

Visa voor Vietnam zijn nu makkelijk aan te vragen.
HIER LEEST U WAAROM:
  • Wij verzorgen alles wat nodig is voor de aanvraag van een visum.
  • Als u uw aanvraag online doet, versturen wij u direct een e-mail.
  • You arrive in Vietnam, the visa is ready for pick up.
  • Wij hanteren een 100% gegarandeerd retourbeleid.
  • (bekijk ons retourbeleid)
Disclaimer: Dit is geen overheidspagina en wij zijn niet verbonden aan de ambassade. Ons bedrijf helpt en ondersteunt hen die een visum nodig hebben voor Vietnam.