oktober 11, 2017
Vietnam Visa On Arrival

Wat Is Een Visa Approval Letter?

Veel mensen kiezen voor de optie om een Visa On Arrival (VOA) (visum bij aankomst) aan te vragen voor hun reis naar Vietnam. Daarmee kunnen zij aan boord van het vliegtoestel gaan en het visum ophalen wanneer zij aankomen op één van de internationale vliegvelden van Vietnam.

Om dit te kunnen doen, moeten zij de officiële Visa Approval Letter (visumgoedkeuringsbrief) aanvragen en in bezit hebben vóór hun vertrek. Er zijn twee soorten goedkeuringsbrieven

1. Een gedeelde goedkeuringsbrief: Uw naam komt op een brief te staan met daarop maximaal 30 andere namen van mensen die u hoogstwaarschijnlijk niet kent. Dat betekent dat alle personen vermeld op deze brief dezelfde brief ontvangen. Het voordeel hiervan is dat dit een veel goedkopere optie is, maar sommigen ervaren dat hiermee hun privacy wordt geschonden. In dat geval kunt u ook kiezen voor onderstaande optie (b).

Shared approval letter

Brief Versie A (gedeeld)

2. Een vertrouwelijke goedkeuringsbrief: Op deze brief zal alleen uw naam worden vermeld. Indien gewenst kunnen hierop ook de namen van uw familie of reisgenoten worden vermeld, maar niet de namen van onbekenden. Dit kost iets meer.

Confidential approval letter

Brief Versie B (vertrouwelijk)

Wat Doet U Met De Brief?

De brief (het gehele document) dient bij voorkeur in kleur geprint te worden, maar in zwart-wit volstaat ook. Houdt u de brief bij u tijdens de gehele vliegreis. Sommige vliegmaatschappijen zullen u vragen de brief te tonen bij het inchecken. De brief is bovendien van essentieel belang bij de visumaanvraag op het internationale vliegveld in Vietnam. Bij de VOA-balie laat u de brief samen met uw paspoort zien.

Handige Links

Meer over Visa On ArrivalLees meer
Meer over de Visa Approval LetterLees meer

Visa voor Vietnam zijn nu makkelijk aan te vragen.
HIER LEEST U WAAROM:
  • Wij verzorgen alles wat nodig is voor de aanvraag van een visum.
  • Als u uw aanvraag online doet, versturen wij u direct een e-mail.
  • You arrive in Vietnam, the visa is ready for pick up.
  • Wij hanteren een 100% gegarandeerd retourbeleid.
  • (bekijk ons retourbeleid)
Disclaimer: Dit is geen overheidspagina en wij zijn niet verbonden aan de ambassade. Ons bedrijf helpt en ondersteunt hen die een visum nodig hebben voor Vietnam.